15 Kasım 2012 Perşembe

Zlatan Ibrahimovic'ten futbol tarihine geçecek bir gol!

Zlatan Ibrahimovic'ten futbol tarihine geçecek bir gol!


Ibrahimovic, İngiltere'ye öyle bir gol attı ki, dünya yerinden oynadı.


Dün akşam, İsveç ile İngiltere arasında oynanan dostluk maçında, sahalarda ender gorülen bir gole imza atıldı. Dünyanın en iyi futbolcularından biri olarak gösterilen Zlatan Ibrahimovic, maçta 4 gol atarak İsveç'in İngiltere'yi 4-2 yenmesinde büyük rol oynadı. Ancak son dakikalarda attığı dördüncü gol, futbol tarihinde inanılmazlardan biri olarak anılacaktır kesin.
Dün akşamdan beri Facebook ve Twitter başta olmak üzere Internet'i bir hayli meşgul eden bu gol, şüphesiz tarihin en iyi gollerinden bir tanesi oldu.
Maçtan sonra verdiği bir röportajda Zlatan Ibrahimovic, şutu çektikten sonra İngiltere savunma oyuncularının topu çıkarmaması için neredeyse "Hayır, topu tutma" diye bağırmak istediğini dile getirdi. İngiltere kaptanı Gerard ise golü, canlı olarak tanık olduğu en güzel gollerden biri olarak nitelendirdi.
Kaleye yaklaşık 25 metre uzaklıktan atılan bu gol, gerçekten büyük bir güç ve beceri gerektiriyor. Zlatan Ibrahimovic'in lise yıllarında dövüş sanatlarıyla bir hayli ilgilendiğini ve siyah kuşak sahibi olduğunu belirtelim.
İyi seyirler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...