10 Ocak 2012 Salı

Twitter da takip etmeyenleri silme


Twitter da takip etmeyenleri silme




ManageFlitter, Twitter üzerinde takip ettiğiniz (following) kişilerden sizi geri takip etmeyenleri (followers); profil resmi olmayanlar, hesabı pasif olanlar, konuşkan olanlar ve sessiz takılanlar şeklinde gruplandırarak, aralarından artık takip etmek istemediklerinizi tek tıkla silerek kurtulmanızı sağlayan çok pratik bir Twitter yan uygulamasıdır.Marifet, Twitter üzerinde çok profil takip etmek değil. Hatta çok takip edilmek te değil! Özellikle Türk Twitter kullanıcılarının tam manasıyla bu Twitter denen zamazingonun ne menem bir atraksiyon olduğunu tam kavrayabildiğini iddia edemiyoruz.
O kadar çok anlamsız takip etmeler ve edilmeler söz konusu ki, bu bazen Twitter’ın özünü kavramış olanlar için ciddi can sıkıcı olabiliyor. Birinin sizi takip ediyor olması, sizin de onu takip etme mecburiyetinizi doğurmaz. Ya da tam tersi olarak siz birilerini takip edip, onlardan sizi geri takip etmelerini bekleyemezsiniz.
Twitter, eğer özü ve fonksiyonu gerçekten anlaşılabilirse çok ama çok işe yarabileyecek bir gerçek-zamanlı bilgi, haber, trend ve yenilik takip medyasıdır. Tabi ki bu da bir yaklaşım. Herkes kendi ihtiyaçlarına ve olaya nasıl baktığı ölçüsünde maksimum faydayı sağlamaya odaklanmak durumundadır.
İşte ManageFlitter, Twitter’da takip ettiğiniz tonlarca insanı belli kriterlere göre listeleyip, bunlar arasından gereksiz ve içerik fakiri olanlarından kurtulmanıza olanak sağlayan yegane araçlardan biridir.
Var olan Twitter hesabınızla siteye otomatik giriş yaptığınızda, profilinizdeki bütün takip ettikleriniz gruplara ayrılıyor. Siz de bunlar arasından;
  • sizi geri takip etmeyenleri
  • profil resmi kullanmayanları veya olmayanları
  • gün içersinde 5′ten fazla tweet çekenleri
  • son bir ay içinde canlılık emaresi göstermeyenleri
  • gün içersinde 1′den az veya hiç tweet yollamayanları
çok kolay bir şekilde görüp, aralarından artık takip etmek istemediklerinizi topluca seçip, tek tıkla onlardan kurtulabiliyorsunuz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...