11 Mart 2013 Pazartesi

Solusitan tozu nedir



Solusitan tozu zararları, solusitan tozu nedir, solusitan tozu ile zayıflama, solusitan tozu ile kilo verme mümkün olabilir mi gibi ? çeşitli yorumlar ve sorular almaya başladığımız için, solusitan tozu hakkında ziyaretçilerimize bilgi amaçlı olmak üzere bu makaleyi yazıyoruz.

Öncelikli olarak solusitan tozu nedir ?Bünyesinde ve içeriğinde yüksek miktarda yağ eriten ve suda çözünürlüğü sağlanmış bir şekilde tablet olarak piyasada satılan zayıflama ürünlerinden bir tanesidir. Uzman Doktor Gürkan Kubilay Star Tv'de ekrana çıktığı yayında bu tozun zayıflamak ve diyet yapmak isteyen kişilerce nasıl kullanabileceğininin bazı püf noktalarını paylaştılar.

Solusitan tozu, aslına bakarsanız deniz ürünlerinden karides, yengeç ve istakoz gibi kabuklu olan deniz ürünlerinin dış kısmındaki kabuktan elde edilen bir maddedir. Bu madde yağ molekülleri sayesinde yemeğinizi yedikten sonra, kilo almamanızı ve çabuk sindirilmesini ve vücuttan dışarı atılmasını kolayca ve diğer zayıflama ürünlerine göre daha hızlı ve seri bir şekilde yapıyor.
Doktor Gürkan Kubilay solusitan içerikli olan bu tozun, özellikle göbek bölgesinde yağlanma yaşayanların, kalçalarında yağ birikenlerin, basenleri olanların bir çok bölgesel zayıflama problemi yaşayan kişilerin yağları ile birlikte vücut içinden doğal yollarla bu toz sayesinde atılabileceğini söylüyor.

Solusitan tozu kullananların yorumları ve kullanıcıları, eğer bu ürünü kullanıp, nasıl bir fayda gördüklerini yorum olarak belirtirlerse diğer zayıflamak isteyen arkadaşlarada bir nebze olsun yol göstermiş olurlar.
Solusitan tozunu kullanma şekline gelince, bir su bardağı klorsuz suyun içerisine bir solusitan tableti koyduktan sonra suyun içinde erimesini bekliyoruz. Yemekten önce ve sonra olmak üzere bir bardak içiyorsunuz. Bugüne kadar çıkan zayıflama ürünlerinden farklı bir metot ve uygulanması olsada, denemeden nasıl bir etki yaratacağını bilemeyiz.

Dikkat!!!

Solusitan tozunu hamile bayanların ve emziren anne adaylarının 
kullanmaması gerektiğini not olarak belirtiyoruz. Ayrıca, bu tür zayıflama ürünlerini mutlaka doktora danışarak kullanmalısınız, deniz ürünlerine karşı alerjiniz olabilir, sizde farklı bir reaksiyon gösterebilir. Zayıflıcam derken, sağlığınızdan olmayınız. Bu konu sadece solusitanın yan etkileri, zararları, zayıflamaya ve kilo vermeye etkileri hakkında bilgi amaçlı yazılmış sağlıklı zayıflama makalesidir..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...