18 Aralık 2010 Cumartesi

Yeni Blogger Tema Siteleri


Blogger için güzel ve kaliteli tema bulmak biraz zordur.Wordpress için hazırlanmış güzel temalar gördükçe keşke böyle güzel+kaliteli+işlevli temalar Blogger için de olsa deriz.Biliyorum, internetteki diğer bloglarda Blogger tema siteleri çokça sayıda tanıtıldı ama onlar eski siteleri tanıttığı için yeni hazırlanan, muhteşem görünüşlü Blogger temalarından neredeyse hiçbirimizin haberi yok.

Bikaç tane yeni Blogger tema siteleri buldum.Bu güzel temalı siteleri yazının devamında bulabilirsiniz:

Ekleme: Kendi Blogger tema sitemiz açıldı. En yeni ve en güzel temalar için: Blogger Templates

1) http://bloggertricks.com/2008/06/blogger-templates-galore.html - Siteye girdiğinizde bu muhteşem temalar nasıl ücretsiz olur diyeceksiniz.Çok güzel ve kaliteli temalar var.

2) http://btemplates.com/ - Hemen hemen üstteki siteyle aynı kalitede temalar yayınlıyor.
3) http://jackbook.com/ - Bu muhteşem siteyi hala bilmeyenler olabilir.Şık görünüşlü temalar var.

4) http://www.geckoandfly.com/blogger-templates-beta - Bu sitede hem eski hemde yeni temalar mevcut.Sitede hem .xml hemde klasik temalar bulunuyor..

5) http://www.blogcrowds.com/resources/blogger_template.php - Buradada biraz eski tip temalara benzeselerde içlerinde işe yarar ve farklı temalar var.

6) Sitede virüs tespit edildiği için linki kaldırıldı.

7) http://freetemplates.blogspot.com/ - Bu sitedede eski temalar ne kadar klasik olsada yeni temalar göze hoş geliyor.

8) http://bloggertemplates.itmag.org/ - Yine bu sitedede beğeneceğiniz derecede temalar var.Tema ararken bu siteye mutlaka bakmanızı öneririm.

9) http://www.eblogtemplates.com/blogger - Bu sitedede şekil olarak pek göze hitap etmesede işlevsel temalar mevcut.

10) http://www.ourblogtemplates.com/ - Farklı ve göze hoş gelen temalar var.

11) http://www.pannasmontata-templates.net/templates/blogger-templates-01-10 - Buradaki temalarda çok sade.Kalabalığı sevmeyenler için.

12) http://www.idwebtemplate.com/category/template-categories/2-column - Son tema tanıtım sitesi.Verdiğim linkte 2 kolonlu temalar var.Sitenin ana sayfasından diğer tip temalara ulaşabilirsiniz.Biraz heyecanlı blogcular için temalar mevcut.Adrenalin temaları denilebilir...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...