7 Ekim 2012 Pazar

Cep Telefonlarınızın Yerini Alacak



Sık sık cep telefonları ile ilgili yazı yazıyorum.. Boşuna yazmıyorum. Güncelliği yakalamak çok zor.
Sık sık cep telefonları ile ilgili yazı yazıyorum.. Boşuna yazmıyorum. Güncelliği yakalamak çok zor bu konuda.. Buyrun buda telefon olayında (şu anlık) son nokta..
Artık cep teleronlarımız saatlerde yer alacak.. Öyle güzel saat telefon tasarımları varki bayıldım bunlara.. Saat takmayı sevmem ama bunları görünce “çıksada alsam bir önce” havasına girmedim dersem yalan olur.. Dışarıda kar yağıyor ve bu satlere baktıkça içim ısınıyor..
I`m Watch
İtalyan tasarımı olan bu akıllı saat, Android 1.6 işletim sistemi ile çalışıyor. 240 x 240 piksel çözünürlüğünde 1.55 inçlik dokunmatik ekranı olan i`m watch, 64 ve 128 MB olmak üzere iki farklı depolama alternatifi ile sunuluyor.
I`m WatchMüzik dinleme, mesaj gönderip alma, Facebook ve Twitter`a erişim, fotoğraf/video ve hava durumu tahminini görüntüleme özellikleri olan saatin ağırlığı 70 gram.
I`m WatchAndroid cihazların dışında BlackBerry, iOS, Windows, Bada ve Symbian işletim sistemli tüm akıllı telefonlara uyumlu olarak çalıştırılabiliyor. 7 farklı rengi olan saatin fiyatı 315 dolardan başlıyor.
S.W.A.P. Rebelİngiliz akıllı saat üreticisi S.W.A.P.`ın, kadın, erkek ve unisex olmak üzere 3 kategoride geliştirdiği cihazlardan olan Rebel`in, 1.46 inçlik (176 x 132 piksel çözünürlüğünde) dokunmatik ekranı var.
S.W.A.P. RebelHafızası MicroSD kartla 8 GB`ye çıkarılabilen ürünün, FM radyo, MP3/MP4 oynatma, Bluetooth ve USB girişi de bulunuyor.
S.W.A.P. RebelDahili kamerası ile fotoğraf ve video çekebilen cihaz, diğer akıllı saatlerden farklı olarak içerisine yerleştirilen SIM kart ile telefondan bağımsız bir cihaz.
Sony Smart WatchJapon firmanın CES 2012`de tanıttığı akıllı kol saati, Android 2.1 işletim sistemi ile çalışıyor. Dokunmatik ekranı olan saat, bluetooth ile cep telefonunuza bağlanabiliyor, mesaj aldığınızda size iletebiliyor.
Sony Smart WatchMüzik dinleme, telefon aramalarını cevaplama gibi özellikleri olan saat ile sosyal ağlardaki hesaplarınıza erişim de sağlayabiliyorsunuz. 255 uygulama penceresi barındıran cihaz, Android Market üzerinden uygulama da indirebiliyor. Bu yıl satışa çıkması beklenen ürünün fiyatı 150 dolar olacak.
In Pulse WatchAndroid ve BlackBerry telefonlara uyumlu olan bu saat, 1.3 inç büyüklüğünde ve 96 x 128 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekrana sahip. Ana ekranı kişiselleştirilebilen cihazın yaklaşık 1 saatte dolan pili, 24 saatlik kullanıma yetiyor.
Fossil MetaWatchABD merkezli elektronik devi Texas Instruments tarafından geliştirilen bu saat, Bluetooth teknolojisiyle akıllı telefonlar başta olmak üzere diğer Bluetooth uyumul cihazlara bağlanabiliyor.
1.3 megapiksel kamera, Bluetooth ve bunun yanında MicroSD Kart destekli MP3 ve MP4 oynatıcı Özellikleri bulunan bu kol saati aynı zamanda, GSM 900, 1800 ve 1900 Mhz tri-band ağlarını da destekliyor.
General Mobile 50058,1 x 44,2 x 16,4 mm gibi kompakt ölçülere rağmen GM 500 şaşırtıcı derecede ağır: Batarya ve kol kayışı dâhil 142 gram ile teraziye oturuyor.
Cihazın tüm kontrol işlemlerinin yapıldığı 1,5 inç büyüklüğünde OLED ekranı var. Dâhili hafıza 128 MB ve arttırılamıyor. Batarya 120 dakika görüşme ve 80 saat bekleme süresi sunuyor. İkinci bir bataryanın kutu içeriğine dâhil edilmiş olması ise sevindirici.
Veriler USB kablosu veya Bluetooth ile eşitleniyor. Bunun dışında GM 500 ses kaydını ve ahizesiz görüşmeyi destekliyor ve titreşimli bildirim, müzik ve video oynatıcısı var. Çıkış tarihi, desteklen şebekeler ve fiyat hakkında bir açıklama yapılmadı.
Bu üründe cep telefonlarında aradığınız ne varsa var..
connext  james zhangTarafından concept olarak OLED Touch screen teknolojisi ve e-paper esnekliği kullanılarak tasarlanmış tam anlamıyla bir hepsi bir arada.  cep  telefonu, bilgisayar, multimedia player, kol saati veya aksesuar olarak kullanabileceğiniz bu aleti kolunuza takarak gezebilirsiniz.
Süperler hepsi değilmi? Hızla çıkarsınlar bunları.. Kolumda bir tane istiyorum birinden..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...