12 Haziran 2011 Pazar

En Yaratıcı Tasarımlı lavabo

1. Akvaryum Lavabo 

Balık akvaryumları genelde cam gibi şeffaf malzemeler kullanılarak yapılır. Bu şekilde yapılmış akvaryumları başka eşyalara dönüştürmek de çok yaratıcı ve yenilikçi fikirler oluşturmaktadır. "Moody Aquarium Sink" içten aydınlatmalı, filtreli ve kumla kaplı bir lavabo. Hem balıklarınızı, hem sizi mutlu edecek olan lavabonun fiyatı ise4700$.
Yaratıcı Tasarımlı 15 Lavabo

2. FolloMe Lavabo

Bu lavaboda hiçbir şekilde boru, ya da gider görünmemektedir. Çizgisel tasarım hem görsel, hem maddeselfayda sağlamaktadır. Will MacCormac tarafından tasarlanan lavabonun kıvrımları suyun sıçramasını azaltmaktadır. Boşluklar ise suyu deliğe yöneltmektedir.
Yaratıcı Tasarımlı 15 Lavabo

3. Erozyon Lavabo

Gore Design şirketi çevredostu beton ürünler tasarlama ve yaratma konusunda uzmanlaşmaktadır. "Erosion Sink" (Erozyon Lavabo) organik tasarıma sahiptir, suyun doğal ortamdaki hareketlerini sergilemektedir.
Yaratıcı Tasarımlı 15 Lavabo

4. Abisko Lavabo

Lavabonuzu suyla doldurmayı aklınızdan çıkarın. Eumar'ın Abisko lavabosui lavabodan çok su yoluna benziyor. Musluğu açtığınızda su, eğimli yoldan giderek özel olarak yerleştirilmiş ızgaradan içeri akıyor. Ayrıca minik nehrinizi şelaleye döndürmenizi sağlayacak bir versiyonu daha bulunmakta. Ürünün fiyatı belli değil.
Yaratıcı Tasarımlı 15 Lavabo

5. Seksi Lavabo

Bu lavaboların her biri özel olarak biçimlendirilmiş. Çevredeki dekor da zarif bir atmosfer yaratıyor. Bu kadar seksi banyo lavaboları yapmak (her nerede yer alıyorlarsa) biraz cesur bir hamle olmuş olabilir.
Yaratıcı Tasarımlı 15 Lavabo

6.Borusuz Lavabo  

Bunun yalnızca bir dekor malzemesi olduğunu düşünüyorsanız, yanılıyorsunuz. Geleneksel boşaltma boruları lavaboların altından görünmektedir. Ancak bu yenilikçi tasarım ile su, lavabonun ön kısmındaki boşluktan aşağı gidiyor, böylece hiçbirsu borusu görünmüyor.
Yaratıcı Tasarımlı 15 Lavabo

7. Spiral Lavabo 
Zekice tasarlanmış lavabodaki su kıvrılarak ilerliyor ve kendi yolunu bulunuyor. Dinamik ve zarif lavabo deniz kabuğu şeklinde. Bu ürün başlı başına iç mimari başyapıtı olabilecek nitelikte.
Yaratıcı Tasarımlı 15 Lavabo

8. Mistik Akarsu Lavabo 

Elkay ürünü olan lavabo şırıltılı bir akarsu gibi mutfağınızda yerini alacak. Böyle bir lavaboyu kim sevmez ki? Daha önce yapılmamış iç dekorasyon ürünlerini görmek güzel olsa da, fiyatları da buna göre artıyor tabii.
Yaratıcı Tasarımlı 15 Lavabo

9. Premium Unit Lavabo

Sanatçı Tetsuya Nakamura'nın Premium Unit Serisi küvet, çift lavabo, dekoratif kolon, vb öğeleri içeren lüks ve yuvarlak hatlı banyo elemanlarından oluşuyor. Liflerle güçlendirilmiş, renkli desenli parçalar hızı simgeler nitelikte. Resimde gördüğünüz lavabonun değeri 8,000$.
Yaratıcı Tasarımlı 15 Lavabo

10. Zen Garden Lavabo
Bu çevre dostu lavabo, akan suyunuzla bitki yetiştirmenize olanak tanıyor.
Yaratıcı Tasarımlı 15 Lavabo

11. Esnek Lastik Lavabo 

Squish plastik lavabo silikon plastikten yapılmış ve her yana kıvrılabiliyor. Lavabodun derinliği lastiğin kıvrılması sonucu ayarlanabiliyor. Banyolara eğlence ve hareketlilik getiren lavabo sivri köşe ve kenarları olmadığı için çocuklar ve yetişkinler için daha güvenli bir ortam sağlıyor. Ayrıca silikonun temizliği çok kolay.
Yaratıcı Tasarımlı 15 Lavabo

12. Klozet ve Lavabo 

Eşi benzeri olmayan bu Profile ürünü, ayrı bir lavaboda ellerin yıkanması için kullanılan suyun tasarruf edilmesini sağlıyor. Sifon çekildiğinde klozetin su haznesine dolan suyla önce ellerinizi yıkıyorsunuz, sonra su, haznenin içine doluyor. Bu çevre dostu ürün aynı zamanda ödül sahibi olmuş.
Yaratıcı Tasarımlı 15 Lavabo

13.Kalp Şekilli Lavabo 

Kalp şeklindeki EDDA lavabo paslanmaz çelikten yapılmış. Çocuklarınız yemek yedikten sonra ellerini yıkarlarken de sizin onları ne kadar çok sevdiğinizi bilecekler.
Yaratıcı Tasarımlı 15 Lavabo

14. Çakıltaşı Lavabo

Çakıl taşlarının şeffaf bir lavabonun içine doldurulması sonucu oluşan lavabo banyolara dinamik ve doğal bir hava katıyor. Ayrıca temizliği de çok kolay.
Yaratıcı Tasarımlı 15 Lavabo

15. Aydınlatmalı Lavabo

Hiç gecenin bir yarısı uyanıp hiçbir şey göremediğiniz oldu mu? İşte 250$ değerindeki aydınlatmalı lavabo gece tuvalete kalkanların en büyük sorununu çözüyor, aynı zamanda çok şık görünüyor.
Yaratıcı Tasarımlı 15 Lavabo

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...