29 Ağustos 2008 Cuma

ADSL'de alternatif "BİRİ" var


ADSL'de alternatif "BİRİ" var


Koç.Net bireysel ADSL pazarına BİRİ markasıyla giriş yaptı. Hiçbir süreli sözleşme şartı koşulmadan Koç.Net abonesi olan kullanıcılara bedava kablosuz modem veriliyor. Dileyen modem ile şehirdışı telefon konuşmalarını indirimli yapıyor.

Koç.net, bireysel iletişim pazarına BİRİ markasıyla alternatif getirdi. “İletişimin alternatifi” BİRİ'nin alışkanlıkları değiştirecek bir yenilik yaparak, 24 ay abonelik şartını ortada kaldırdığını söyleyen Koç.Net Genel Müdürü Mehmet Ali Akarca, “Biz en iyi hizmeti veriyoruz. Abonelerimiz en iyi hizmeti verecek başka operatör varsa oradan hizmet alabilirler ve istedikleri zaman abonelikten çıkabilirler. Biz BİRİ’den daha iyisi olmadığını düşündüğümüz için bu işi yapıyoruz. 24 ay taahhüt şartı koymuyoruz” dedi.


BİRİ’nin Türkiye’de en yaygın satış kanalına sahip ADSL hizmeti olduğuna da dikkat çeken Akarca, BİRİ’nin tüm Türkiye’yi kapsayan 3500 Arçelik-Beko yetkili satıcısında ve Koç.net çözüm ortaklarında satışa sunulduğunu söyledi. Kurulum desteği almak isteyen kullanıcılara da Beko ve Arçelik bayiilerinin hizmet vereceğini belirten akarca "Biz kullanıcıya istediği zaman hizmet vereceğiz. Onlara özgürlük kazandırıcak birisi de olmak istiyoruz. İster 6'dan sonra işten döndüklerinde, istese haftasonlarında bağlantı hizmetini sağlayabileceğiz" dedi.

Bedava modem, ilk ay sınırsız kullanım

Koç.net'in sunduğu BİRİ ADSL paketlerinde kampanya sürecinde 14,90 YTL'ye sınırsız ADSL hizmeti sağlanacak. Limit sınırlaması olmadan kullanılacak ilk ay sonrasında ise Koç.net kullanıcının istediği tarifeye geçişi sağlayacak. Kredi kartı ile başvuran tüketicilerde bu sınırsız hizmet 2 aya kadar uzatılacak. Ayrıca kullanıcılara hiçbir bedel istenmeden, ses görüşmelerini de destekleyen AirTies kablosuz modem verilecek. Abonelikten çıkmak isteyen kullanıcı isterse kredi kartından düşülecek 50 YTLkarşılığında modemi satın alabilecek. İstemiyorsa modemi iade edebilecek.

Ayrıca Koç.Net'in şehirlerarası, uluslararası ve GSM yönlerine ev telefonlarından arama yapmak isteyen kullanıcılar da modemin arkasındaki telefon girişine telefonlarını takarak Türk Telekom tarifelerinden yüzde 40 daha ucuza telefon görüşmesi yapabilme olanağına kavuşacaklar.

8 GB Posta alanı, 5GB dosya alanı

BİRİ'nin sunduğu hizmetlerle de alternatif olma iddiası bulunuyor. Kullanıcılara 8GB kapasiteli e-posta hizmeti, 5 GB dosya depolama alanı sunacak BİRİ'nin ileriki dönemlerde portal hizmetlerine de girmesi bekleniyor. Ancak müzik indirmek bu içerik hizmetleri arasında yer almayacak.

BİRİ Tarifeleri Şöyle


Paket Hız Kota Tarife Aylık Ücret Kampanya Özel Aylık Ücret Limit Aşım Ücreti
Limitli Paketler
(İlk Ay limitsiz) 1 MB 4 GB 29 YTL 14,90 YTL 0,010 YTL
6 GB 39 YTL 19,90 YTL 0,009 YTL
2 MB 6 GB 49 YTL 26,90 YTL 0,009 YTL
Limitsiz Paketler 1 MB Limitsiz 49 YTL 26,90 YTL
2 MB Limitsiz 69 YTL 35,90 YTL
4 MB Limitsiz 89 YTL 46,90 YTL


Kaynak:http://cnetturkiye.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...