7 Ağustos 2008 Perşembe

Motorola'dan üç yeni ROKR


Motorola'dan üç yeni ROKR
Motorola, ROKR'ları çoğaltarak satışlarını artırma çabasına. Fena da değiller hani.

Motorola, adından da anlaşılmasına uğraştığı gibi müzik odaklı telefonlardan oluşan ROKR serisine üç yeni telefon ekledi. Yeniler arasında, ne şekil telefon seviyor olurlarsa olsunlar herkese göre bir şeyler var.

ROKR EM30 klasik biçime sahip bir telefon, ancak tuş takımıyla fark yaratıyor. Tuş tasarımı, o an yapılmakta olan işe göre aydınlanan ikonlardan oluşuyor. Yani örneğin müzik dinliyorsanız, sadece müzik dinleme tuşları yanıyor. EM30'da 2.0 megapiksel fotoğraf makinesi ve 8 GB'a kadar hafıza kartı desteği var.

ROKR EM28, kapaklı olan arkadaş. Ön panelinde medya merkezini kontrol eden dokunmatik tuşlar bulunuyor. 65.000 renkli 1.8 inç TFT ekrana ve 1.3 megapiksel fotoğraf makinesine sahip olan EM28'in ilginç özelliği, FM radyosunda dinlenen kanallardan beğenilenleri eşe dosta SMS yoluyla iletme imkanı sunması.

EM28'in aynısının kızaklısı olan EM25'te ise fazladan 2 GB'a kadar hafıza kartı desteği ve müzik çalara tek tuşla erişim bulunuyor.

Tümünde EDGE ve GPRS bağlantı, CrystalTalk ses düzeltme sistemi ve stereo Bluetooth bulunan telefonlar, sonbahar aylarında piyasada olacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...