7 Ağustos 2008 Perşembe

TTN Mobile’dan Tüm Cep Telefonlarına Ömür Boyu Garanti

TTN Mobile’dan Tüm Cep Telefonlarına Ömür Boyu Garanti

Sektörünün öncüsü olma vizyonu ile hareket eden Farklı Faal Group, yeni ve güçlü markası TTN MOBILE ile 2008 yılında da sektörün dikkatle izlenen oyuncuları arasında yerini aldı…

Tüketicilerine her zaman ilkleri ve yenilikleri sunan, Farklı Faal İletişim Hizmetleri, TTN Mobile distribütörlüğü ile en son teknolojiyi yine müşterileri ile buluşturmaya devam ediyor.

’TELEFONUM SEN ÇOK YAŞA’’ kampanyası ile bir ilke imza atan Farklı Faal Group TTN Marka tüm cep telefonlarına Ömür Boyu Garanti vermektedir.
Üretici garantisinin bitiminden sonra Cep Telefonunuzun bakım, onarım ve değişim güvencesi, TTN life koşulları içinde ‘Cep Telefonu Kullanım Ömrü süresince devam etmektedir. Bu sürenin kapsamına göre, Sanayi Mallarının Satış Sonrası Hizmetleri Hakkında Yönetmelik Uyarınca cep telefonun kullanım ömrü 7 yıldır.
2008 Haziran ayı içerisinde 4 farklı rengiyle pazara sunulan TTN Mobile D550; 2 hat aynı anda aktif çift sim kart özelliği, 2.0 MP kamera,2.0 inch ekran, MP3 zil sesi, Hand-free MP3-MP4, FM Radyo ve Bluetooth özelliklere sahip olan TTN MOBİLE ile tüm ihtiyaçlarınıza cevap bulabilirisiniz.

2008 Ağustos Ayı itibariyle stoklarımıza giren TTN Mobile En ince TV Serisi modellerinden DSX 900 (12.5 mm kalınlık) telefonu müşterilerine sundu.Cristal Bright Ekran, Dual Sim Kart, Bluethoot ,MSN ise telefonun teknolojik özellikleri arasında yer alıyor.

DS 950 IQ serisinde yer alan, çift sim kart 3.2 megapixel kamera,2 Bluetooth, MSN ve çalındığında haber verme özelliği ile müşterilerini yeni teknolojilerle buluşturmaya devam ediyor.

Dünyada ilk defa bir Türk üreticisinin aldığı patentle 3 sim kart 1 telefonda aynı anda aktif olarak çalışacaktır.Çok kısa sürede Türkiyede Farklı Faal Group tarafından satışa sunulacak ürün, aynı zamanda yine ilk defa Türkiye Cumhuriyetleri ve birçok farklı ülkelerde ülke distribütörlüğü verilerek TTN MOBİLE markasıyla satışa sunulacaktır.

TTN Mobile Telefonların Türkiye Distribütörü olan Farklı Faal Group, VIP ve JET Servise ile müşterilerine ayrıcalık yaşatıyor.
Daha Ayrıntılı Bilgi için aşağıdaki sayfalarımızdan yardım alabilirisiniz..

Bilgi için:

www.ttnmobile.com
www.ffcell.net

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...