17 Ağustos 2008 Pazar

Samsung Omnia i900



Samsung Omnia i900 cep telefonu :
Samsung yeni modeli Samsung Omnia SGH-i900 cep telefonunu duyurdu. Samsung Omnia kullanıcıların ev iş yerinde sürekli bağlantıda kalmalarını sağlayan, iş ile ilgili yüksek performanslı içerik, dinamik multimedya deneyimi ve eğlence özelliklerini bir arada sunuyor. Latincede 'her şey' ve Arapçada 'arzu, istek' anlamlarına gelen Omnia günümüz cep telefonlarında sunulan özelliklerin ötesine geçiyor. Samsung i900 Omnia 2008 Haziran ayı içerisinde piyasalara sunulacak. Kullanıcıların Microsoft Outlook e-posta yazılımı ile diğer uygulamalar arasında sorunsuzca geçmelerine olanak tanıyarak kişisel bilgisayar benzeri kullanım kolaylığı sağlayan Samsung Omnia i900 cep telefonu Haziran 2008 tarihinden itibaren piyasalara sunulacak.



Samsung Omnia internet
Samsung yetkililerinden Geesung Choi'nin ürünle ilgili görüşleri şöyle: "Günümüzün yoğun iş hayatına sahip online işlemlerle yaşayan kullanıcılarının tüm ihtiyaçlarına cevap verebilen Samsung Omnia cep telefonunu duyurmaktan dolayı heyecan duyuyorum. Samsung Omnia cep telefonu Samsung'un fonksiyonellik, şıklık, kullanılabilirlik ve eğlence özellilerini tek bir cihazda bir araya getirerek mobil iş dünyası beklentilerine cevap verme konseptinin somut bir kanıtıdır. Omnia ürün serimiz kullanıcıların her yerde ve her zaman bağlantıda kalarak iş ve eğlence uygulamalarını en üst seviyede yaşamalarına olanak tanıyan cihazlardır."

Samsung Omnia cep telefonu tasarımı Samsung Omnia cep telefonu Samsung'un tasarım alanındaki başarısının bir kanıtı. Ürün geniş kullanım özelliklerin eşliğinde ince ve zarif tasarımı ile göz alan bir cep telefonu. Telefon 12.5mm inceliğindeki platin görünümlü gövdesi ile kullanıcının eline rahat bir şekilde oturuyor.




Samsung Omnia i900 Microsoft Mobile 6.1 işletim sistemi
En güncel işletim sistemlerinden olan Windows Mobile 6.1 Professional'ın kullanıldığı Samsung Omnia i900 cep telefonu PowerPoint, Excel ve Word gibi MS Office belge uygulamaları ile kişisel bilgisayar deneyiminin mobil ortamda yaşanmasına olanak tanıyor. Windows Mobile 6.1 Professional işletim sistemi kullanıcıların ilave uygulamaları cep telefonlarına indirerek ihtiyaçlarına uygun olarak kişiselleştirerek kullanmalarını sağlıyor.




Samsung Omnia i900 dijital kamera & GPS
Samsung Omnia cep telefonu 5 megapiksel çözünürlüklü CMOS görüntü işlemcili bir dijital kameraya sahip. Telefonun dijital kamerasında otofokus (AF otomatik netleme), yüz tanıma, gülümseme tespit ve otomatik panorama çekimi gibi en son teknolojiler de mevcut. Telefonun 8GB veya 16GB kapasite seçenekleri ve bellek kartı ile mevcut hafızanın arttırılabilme özelliği dijital uygulamalar için fazlasıyla yer sağlıyor. Aynı zamanda Samsung Omnia cep telefonunda bulunan GPS fonksiyonu, navigasyon ve coğrafi etiketleme özellikleri sayesinde kullanıcılar en güncel teknolojileri hayata geçirebiliyorlar.

Samsung Omnia ile yüksek çözünürlüklü video izleme
Samsung Omnia cep telefonunda bulunan 3.2 inç (8.1 cm) büyüklüğündeki WQVGA LCD ekran dijital fotoğraf, video görüntüler ve slayt şovların keyifle izlenmesine olanak tanıyor. Telefonun desteklediği DivX, Xvid ve diğer video görüntü formatları sayesinde her türlü görüntü sorunsuz bir şekilde izlenebiliyor. Telefonun kullanım keyfini arttıran diğer etkenlerden bir tanesi de uzun ömürlü bataryası.




Samsung Omnia ve TouchWiz kullanıcı arayüzü Yeni Samsung Omnia cep telefonu kullanıcıların Microsoft Outlook e-posta yazılımı ile diğer uygulamalar arasında sorunsuzca geçmelerine olanak tanıyarak kişisel bilgisayar benzeri kullanım kolaylığı sağlıyor. Samsung'un patentli TouchWiz kullanıcı arayüzü veri ve metin girişlerini kolaylaştırıyor. Arayüzün kendine özgü özellikleri kullanıcıların telefonu kullanma yöntemlerini kişiselleştirmelerine olanak tanıyor. Samsung Omnia cep telefonunun yüksek çözünürlüklü dokunmaya duyarlı ekranı ve ekran üzerindeki QWERTY klavyesi işlemlerin gerçekleştirilmesini kolaylaştıran bir yapıya sahip.

Samsung Omnia i900 cep telefonu
Samsung Omnia cep telefonu öncelikle Singapur'da düzenlenecek olan CommunicAsia iletişim ve komünikasyon fuarında 17 ile 20 Haziran tarihleri arasında ziyaretçilerin beğenisine sunulacak. Cihaz aynı hafta içerisinde Güneydoğu Asya piyasasına sunulacak. Omnia i900 cep telefonu temmuz ayından itibaren Avrupa'da raflarda yerini alacak.


Marka Samsung
Model Omnia i900
Form faktör Candybar
Renk Silver
Şebeke
GSM şebeke EDGE, GPRS, GSM, HSDPA (3G)
Servis 850, 900, 1800, 1900
Bağlantılar
Bluetooth v2.0 with A2DP
Kızılötesi Hayır
Wi-Fi(WLAN) Evet
USB 2.0
Faks / Veri Hayır
Ekran
Ana ekran Color TFT touchscreen
Renkli ekran 65.536 renkler
Boyutlar Bilinmiyor
Çözünürlük 240x400 piksel
Dış ekran Hayır
Bellek
Dahili bellek 8GB/16GB
Harici bellek 16GB
Bellek Kartı yuvaları 1
Bellek kartı tipleri MicroSD
Temel özellikler
Pil Lithium Ion 1440 mAh
Bekleme süresi Bilinmiyor
Konuşma süresi Bilinmiyor
Arama
Tireşim Evet
Foto ID Evet
Melodiler MP3, Polyfone
Kamera
Kamera Evet
Megapiksel 5 megapiksel
Maks. fotoğraf çözünürlüğü 2592x1944 piksel
Dijital zum Yesx
Optik zum Hayır
Otomatik netleme Evet
Flaş Evet
Video kayıt Evet
İkinci (dahili) kamera Evet
Mesaj
SMS Evet
MMS Evet
T9 metin girişi Evet
E-posta Evet
HTML tarayıcı Evet
Multimedya
FM radyo çalar Evet
Java desteği Evet
Ses çalar AAC, ACC, AMR, eAAC, MP3, WMA
Video oynatma 3GP, DivX, MPEG4
Özellikler
Melodi ekleme Evet
Ajanda fonksiyonları Calculator, Calendar, Currecy convertor, Reminders, Mobile Office
Görüntülü görüşme Evet
Diğer özellikler Windows Mobile 6.1 professional, Built-in GPS, Built-in handsfree, Voice dial, Voice memo, TV Out
Format
Ağırlık 127 g.
Boyutlar (Y x G x D) 112x56.9x12.5 mm.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...