8 Nisan 2011 Cuma

Crysis 2 PC İnceleme

Crysis 2 PC İnceleme
Yıllardır dilimizden düşmeyen Crysis 2’yi test merkezimizde ağırladık ve tepeden tırnağa inceledik. Tamamen Türkçe olan yapım, yılın en iyi FPS'si olmaya aday!

Önce Far Cry, sonra Crysis ve Crysis Warhead ile gönlümüzü çalan Crytek, yaklaşık 2.5 yıldır yaşattığı sessizliği Crysis 2 ile bozdu! Son senelerde önce CryEngine 3, ardından da bol bol Crysis 2 görselleri yayınlayarak, oyuncuların heyecanının tükenmesine izin vermeyen firma, nihayet Crysis 2 (16 yaş ve üzeri için) serüvenini oyun severler ile buluşturdu!

Crysis 2'yi çalıştırabilmek için Windows XP veya üzeri, çift çekirdekli 2 GHz işlemci, 2 GB RAM ve en az GeForce 8800 GT ya da Radeon HD 3850 ekran kartına ihtiyacınız var
Hatırlayın, ilk oyunda ve ardından gelen ek pakette, uzaylı istilasını savuşturmuştuk. Crysis 2’de görüyoruz ki aradan 3 yıl geçmiş ve uzaylılar dünyayı rahatsız etmeye devam ediyor. Bir denizaltıda başladığımız yapımda, Alcatraz isimli bir askeri kumanda ediyoruz. Daha oyunun ilk videosunda ani bir saldırıya uğruyoruz.

Özellikle ara videolar müthiş görünüyor

Denizaltı suyun derinliklerine doğru giderken, bizle beraber birkaç asker, su yüzüne çıkmaya çalışıyor. Tam başardıklarında, uzaylılarla ikinci temas gerçekleşiyor. Ardından ise tanıdık bir el, ilk oyundan hatırlayacağınızProphet bizi kurtarıyor ve Nanosuit’i bize veriyor. Ardından ise Crysis 2 macerası bizim için başlamış oluyor!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...