6 Nisan 2011 Çarşamba

Samsung jet dokunmatik cep telefonu

Samsung jet dokunmatik cep telefonu




Samsung Electronics Londra, Dubai ve Singapur'da global bir tanıtım programı çerçevesinde duyurduğu ürün serisinin en yenilikçi modeli olan Samsung Jet S8000 cep telefonunu tanıttı. Samsung Jet cep telefonu hız, güç ve performans konusunda en üst seviyede özellikleri kullanıcının beğenisine sunuyor. Samsung'un en son 'Impatience is a Virtue' tanıtım kampanyasının merkezini oluşturan Samsung S8000 Jet cep telefonu sadece tamamen dokunmatik ekrana sahip olması ile değil aynı zamanda 
performansı ve diğer yetenekleri ile dikkat çekiyor.


Samsung Jet kampanyası - Impatience is a Virtue
Hızın, kalitenin, canlı görüntülerin ve süper hızda işlemcinin bir özeti olan Samsung Jet cep telefonu bu özellikleriyle mevcut dokunmatik ekranlı cep telefonları arasında en hızlı ürün olma özelliğini taşıyor. Samsung Jet aynı zamanda çoklu görev yöneticisi ve Microsoft Exchange Active Sync gibi en güncel smartphone fonksiyonlarını da destekleyerek ince ve kompakt bir tasarımda kullanıcı dostu menü işlemlerini kullanıcıya sunuyor.

Samsung Jet S8000 cep telefonu - Dokunmatik ekran
Samsung Jet smartphone akıllı cep telefonu görüntü teknolojisi ve performans hızı konusunda dünyada bir ilki temsil ediyor. Telefonun 3.1 inç büyüklüğündeki öncü nitelikli 16M WVGA AMOLED ekranı WQVGA ekranlara kıyasla dört kat daha yüksek çözünürlük sunuyor. Cihazın 800MHz işlemcisi ise sağladığı göz alıcı hız ve çarpıcı performans ile Samsung Jet cep telefonunu piyasada mevcut en hızlı dokunmatik ekranlı model haline getiriyor.


Samsung S8000 TouchWiz 2.0 kullanıcı arayüzü



Göz alıcı parlak ekran ile Samsung'un en son TouchWiz 2.0 kullanıcı arayüzü eşsiz bir kullanıcı deneyimi sunuyor. Yeni TouchWiz 2.0 kullanıcı arayüzünde hareketli kullanıcı arayüzleri, akıllı kilit, kişiselleştirilebilir widget ekranı gibi kendine özgü yeni özellikler bulunuyor. Tüm bu özellikler kullanıcıların kişisel ve iş yaşamlarını daha kontrol edilebilir hale getirerek daha hızlı bir şekilde kolaylaştırıyor.

Samsung jet smartphone Dolfin Internet tarayıcı
Samsung'un Dolfin internet tarayıcısı kullanıcıların internette dolaşım ve özellikle popüler sosyal iletişim ağlarına kolay ve hızlı şekilde erişmeleri için tasarlanmış. Telefonun internet tarayıcısı kullanıcıların beş farklı sayfayı aynı anda görüntüleyebilmesine ve favori internet adreslerini ekranda widget olarak kısayol şeklinde kaydetmelerine imkân vererek mobil internet deneyimini geliştiriyor. Reklâm sayfalarını engelleme, çoklu dosya indirme ve arka planda dosya indirme gibi özellikler kullanıcı deneyimini arttırırken Dolfin'e özgü tek parmakla zumlama özelliği kullanıcıların tek ellerini kullanarak web sayfalarında kolaylıkla dolaşmalarını sağlıyor.



Samsung S8000 Jet smartphone tasarımı
Görsellik uğruna fonksiyonellikten ödün veren diğer pek çok smartphone modelinin aksine Samsung Jet akıllı cep telefonu ince ve havalı görünümünde tüm özellikleri eksiksiz şekilde bünyesinde barındırıyor. Samsung Jet telefonda aynı zamanda 5 megapiksel dijital kamera, entegre GPS, DNSe & SRS Ses Efekt teknolojisi ile süper ses kalitesi, DivX ve XviD video desteği gibi zengin multimedya özellikleri mevcut.


Samsung Jet cep telefonu ile kolay fotoğraf ve video paylaşımı
Samsung Mobile İngiltere ve İrlanda Başkan Yardımcısı Mark Mitchinson'un ürünle ilgili görüşleri şöyle: "Samsung S8000 Jet akıllı cep telefonu heyecanlı ve talepkar yaşam tarzlarını mümkün kılarak ve içerik görüntüleme, paylaşım, internette dolaşım, dijital video ve fotoğraf özelliklerini görülmemiş hızlarda sunarak insanları özgür kılıyor.'Impatience is a Virtue' kampanyamız da günümüzün hızlı yaşayan tüketici profilinin beklenti ve taleplerini anladığımızın bir göstergesidir. Samsung'un yeni Jet modelini bir kez kullanmaya başladıktan sonra bu kullanıcılar için y arattığımız eşsiz mobil deneyimin farkına varacağınıza inanıyorum."



Samsung Mobile Unpacked etkinliği
Samsung Jet akıllı cep telefonu Londra, Dubai ve Singapur'da aynı anda başlayan 'Samsung Mobile UNPACKED' etkinlikleriyle duyuruldu. Etkinlikte katılımcılar yeni modelleri bizzat deneme imkanı buldular.

Samsung Jet incelemesi
Cihazın test örneği elimize ulaştığında yüksek çözünürlüklü test fotoğrafları eşliğindeki kapsamlı Samsung Jet akıllı cep telefonu incelemesini sizlere sunacağız.

Fotoğraf : Samsung Jet multimedya telefon

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...