6 Nisan 2011 Çarşamba

Sony Ericsson X10 Mini

Sony Ericsson XPERIA X10 Mini

Klavyeli android telefonunuzu istediğiniz gibi kullanın

Dışarı mı çıkacaksınız? Sadece etrafa mı bakınıyorsunuz? Android Market™'ta bulunan 100.000'den fazla uygulamadan seçim yapabilirsiniz. Bunları doğrudan klavyeli Android telefonunuza indirin. En son YouTube™ klipleriyle eğlenin veya anında e-posta ya da en sevdiğiniz sosyal ağlarla iletişim halinde kalın. Google™ tarayıcı ve 3G, yüksek hızlı web erişimi sağlar. Google Maps™ ile yolunuzu bulun. Hızlı ve tek dokunmayla Müzik Çalarınıza erişerek düşünebileceğiniz her türlü eğlencenin keyfini çıkarın.En yeni yazılım güncellemelerini alın 

Xperia™ X10 mini pro tek bir yolla herkese ulaşmanızı sağlar

Kimleri buldunuz? Kimler yolda? Timescape™ ile arkadaşlarınız size daha da yakın. Xperia™ X10 mini pro, Facebook™, Tweet'ler ve mesajları tek bir uygulamada, en yeni olay en üstte yer alacak şekilde görüntler.

Kurumsal smartphone'unuzun ana ekranınızı kişiselleştirin

Mesajlar. YouTube. Android Market'teki uygulamalar. Kurumsal smartphone'unuzu tek elle kontrol ederek, simgeleri ekranınızın köşelerine sürükleyin ve en sevdikleriniz parmağınızın ucu kadar size yakın olsun.
Bir arkadaşınızı davet edin. Veya ona ulaşın. Xperia™ X10 serisinin bu kurumsal smartphone'u ile mesajlaşma hızının sınırlarını zorlayın. Dışa kaydırmalı QWERTY klavye ve hassas dokunmatik ekran parmaklarınızın ucunda.

Yolu bulun - aGPS

Bir daha hiç kaybolmayacaksınız. Telefonunuzda dahili aGPS var. Konum gösteren servisler, gideceğiniz yere giden yolları bulmanıza yardımcı olur. Ya da konum bilgisini resimlerinize ekleyin - coğrafi etiket fonksiyonunu kullanın.

Wi-Fi bağlantı

Hızlı ve kolay bir şekilde bağlanın. Yolda. Kafelerde. Havaalanında. Xperia™ X10 mini pro ürününüzde Wi-Fi desteği bulunuyor.

HSPA - gerçek hız

Turbo 3G ile telefonunuzda ADSL benzeri hızlardan yararlanabilirsiniz. Büyük dosyaları ve e-posta eklerini anında yükleyin. Web sitelerini ve haber veri kaynaklarını birkaç saniyede ekranınıza alın.

Akıllı aksesuarlar

Aramaları yanıtlayın ve arama yapın. Şarkıları çalın, durdurun ve atlayın. Hepsini yapın. Cep telefonunuz olmadan. Portatif Stereo Kulaklık mı arıyorsunuz? MS450 veya uzaktan kumandalı bir Hi-Fi Kulaklığa ne dersiniz? Cep telefonunuz için MH810Pocket'ı deneyin. Aksesuarınızı uzaktan kumanda olarak kullanın. Neşelenin!

Xperia™ X10 mini pro'nuzu güncelleyin

- Xperia™ smartphone için yeni bir yazılım var. En özellik ve düzeltmeleri almak ve telefonunuzu mümkün olan en iyi durumda tutmak için yazılımınızı güncelleştirin
Kullanılabilirlik, operatör ve/veya pazara bağlı olabilir.

En yeni yazılım güncellemelerini alın

Her şeye bir dokunuş

Hayatınızı ne kolaylaştırır? Dilediğinizi, istediğiniz yere koyun - hoşunuza giden herhangi bir köşeye. Sağ üste e-posta? Sol alta Facebook™? Görsel tuş takımıyla bir numara çevirmek veya - istediğiniz uygulamayı çalıştırmak için başparmağınızla dokunmatik ekrana dokunun. Avucunuzda mükemmel bir his uyandıran bir telefonla.

Kendi tarzınızı yaratın

Vazgeçilmez navigasyon uygulamanız? Müziğiniz? Yeni bir site? Sizin için neyin önemli olduğuna kendiniz karar verin. Yalnızca ana ekranınızın dört köşesinde görüntülenecek öğeleri seçin. İstediğiniz zaman bunları değiştirin. Daha fazla rahatlık mı istiyorsunuz? Bir widget ekleyin ve onu ekranınızın orta kısmında, hemen parmaklarınızın ucunda bulundurun.

Timescape™ - arkadaşlarınızla buluşun

Sony Ericsson Timescape™ tüm iletişiminizin tek bir alanda toplanmasını sağlar. Facebook™, Twitter™, metin mesajları, cevapsız aramalar - tümü tek bir alanda toplanır, böylece neler olup bittiğini görmek için birçok farklı uygulamayı açmanıza gerek kalmaz.
Timescape™ hakkinda tüm bilinmesi gerekenler


Her şeye her yerden erişin

Arkadaşlarınızla olan tüm iletişiminizi telefon defteri üzerinden gerçekleştirin. İstediğiniz tüm sanatçı bilgilerine müzik çalar üzerinden ulaşın. Yalnızca sonsuz kaydırma düğmesine dokunun ve her şeye erişin. Anında.

Sizi eğlendirmesine izin verin

Bugünün haberleri neler? Hip hop ritimleri mi yoksa Bach mı? Bir gişe rekortmeni mi yoksa bağımsız bir film mi? Kulaklığınızı takın ve 3,5 mm jak ile müziğin keyfine varın. Ayrıca göz zevkiniz için harika bir 2,55 inç ekrana sahip.

Tweet yoluyla ifade edin

Merak uyandıran sözler. Ukalaca bir sözcük. Az önce duyduğunuz o şarkıyı TrackID™ ile bulun. Arkadaşlarınızın tüm dünyayı tanımasını sağlayın. Twitter™ ile öğrenin

Facebook™. Hayatınızdaki insanlar - telefonunuzda

Neler oluyor? Okuyun. Bakın. Paylaşın. Resimleriniz, mesajlarınız, yorumlarınız. Fotoğraf yükleyin. Profilinizi değiştirin. Doğrudan telefonunuzla, Facebook™ üzerinden.


Seçiminiz - Android Market™

Dışarı çıkmak mı? Bilgi edinmek mi ? Yoksa yalnızca rahatlamak mı istiyorsunuz? Android Market™ özelliğini kullanarak istediğiniz herhangi bir uygulamayı indirin ve Xperia™ X10 mini pro ürününü tamamen kendinize özel hale getirmek için, özelleştirin.

Android™ = Google™ uygulamaları

Xperia™ X10 mini pro telefonunuz Android™ platformunu temel alır. Google™ uygulamalarının gücünün ve sunduğu olanakların keyfini sürün - Google Search™, Google Talk™, Gmail™, YouTube™, Google™ Haritalar ve Android Market™. Ayrıca, videolarınızı fotoğraf makinesi uygulamasından doğrudan YouTube™'e yükleyebilirsiniz.

Hepsini yapın. Bir kerede.

Dinleyin. Göz atın. En yüksek puana ulaşın. Hepsi bir kerede. Uygulamalar arasında geçiş yapın ve dilediğinizin keyfini çıkarın. Birden fazla uygulamayı kolayca kullanın.

QWERTY tarafından desteklenir.

Klavye kullanarak yazmayı mı tercih ediyorsunuz? Tam Q klavye ile telefonunuzdan kolayca mesaj gönderin.








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...