4 Nisan 2011 Pazartesi

TTNET Yeni Blog’u ile Karşınızda


TTNET Yeni Blog’u ile Karşınızda



TTNET’in, 2010 yılından bu yana teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takipçileri ile paylaştığı kurumsal blog’u http://blog.ttnet.com.tr/, tasarım ve içeriği ile tamamen yenilendi.
TTNET’in, keyifle takip edilen kurumsal blogu TTNET Blog, yenilenen yüzüyle artık çok daha dinamik bir içeriğe sahip. Kurumsal blog kavramında yeni bir dönem başlatan TTNET Blog, tasarımı ve zengin içeriğiyle ziyaretçilerine hem keyifli zaman geçirecekleri hem de farklı konularda bilgi edinebilecekleri bir dünyanın kapılarını açıyor.
TTNET Blog’un takipçileri, teknoloji dünyasındaki son gelişmelere ve yeni haberlere bir tıkla ulaşabilecek ve böylece sektör gündemini yakından takip etme fırsatı bulabilecekler.
Ayrıca, hayata değer katan alanlarda farklı içerikler sunan TTNET Blog’a eklenen etkinlik takvimi sayesinde takipçiler, bilişim sektörü ile ilgili çeşitli aktivitelerin yanı sıra sosyal medya etkinlikleri ile müzik ve sinema gibi alanlardaki kültürel faaliyetler hakkında da bilgi sahibi olabilecek.
TTNET’teki son gelişmeler, yeni ürünler ve haberlere ulaşma imkânı sunan TTNET Blog’da TTNETçalışanlarının deneyimlerini paylaştıkları ve farklı bakış açıları ile kaleme aldıkları yazılarını da okumak mümkün. Editörün yazılarıyla sürekli zenginleştirilecek olan TTNET Blog’da ayrıca konuk bloggerların yazıları da belirli aralıklarla yer alacak.
TTNET Blog’u http://blog.ttnet.com.tr/ adresinden ziyaret edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...