3 Nisan 2011 Pazar

Yeni Blogger ses getirecek!

Yeni Blogger ses getirecek!
Blogspot kullanıcılarının oldukça ilgisini çekecek bir haberimiz var. Blogger’ın resmi blogunda ürün müdürü Chang Kim tarafından kaleme alınan yazıda, 2011 yılında Blogger kullanıcılarını bekleyen yeniliklerden bahsediliyor.
Alexa’ya göre dünyanın en büyük 5. websitesi ve blog platformlarından biri olan Blogger’da yeni şablon tasarımcısı (template designer), gerçek zamanlı istatistikler, spam filtreli yorumlar, yeni yazı tipleri ve çok daha fazlası var.
Blogger, 2011 yılının hem kendileri hem de kullanıcıları için oldukça heyecan verici bir yıl olacağını vaat ediyor. Blogger'daki yeniliklere göz atmak için;



Videoda da göreceğiniz gibi Blogger’ın yeni kullanıcı arayüzünde oldukça önemli değişiklikler yer alıyor. Yeni tasarım daha temiz ve daha modern olmanın yanı sıra, Google Web Toolkit sayesinde son web teknolojisini kullanıcılarına sunuyor.
Eski içerik giriş ekranı:
Yeni içerik giriş ekranı:
Eski dashboard
Yeni dashboard
Ayrıca çok yakında yeni içerik keşif özelliği sayesinde, okuduğunuz blog başlığıyla ilgili benzer ve ilginç içerikleri kolaylıkla bulabilmeniz sağlanacak.
Yeni kullanıcı arayüzünün biraz daha WordPress benzeri olacağını, ancak Blogger adına oldukça dikkat çekici ve önemli bir çalışma olduğunu düşünüyoruz. 

Kaynak:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...