5 Nisan 2011 Salı

SonyEricsson’dan Tablet Bombası

SonyEricsson’dan Tablet Bombası

Mobil dünyanın yıldızları bir bir Adroid’li tabletlerini duyururken, SonyEricsson bu konuda sessiz kalan isim olmuştu. Ancak gelişmeler gösteriyor ki bu durum uzun süre devam etmeyecek.

Samsung, LG, HP, HTC, RIM, Motorola derken neredeyse mobil dünyanın tüm dev isimleri birer tablet bilgisayarı duyurmuştu. Gücünü çoğunlukla Android'den alan bu tablet bilgisayarlar, güçlü donanımları ile de dikkat çekiyor.
Bu alanda hamle yapması beklenen isimlerden biri de SonyEricsson. Android'li akıllı telefonları ile mobil dünyada yoğun ilgi gören SonyEricsson,tablet dünyasında da kendisinden beklenenler için sevenlerini fazla bekletmeyecek gibi görünüyor.
Tegra 2 mi?
Sony CEO'su Howard Stringer tarafından yapılan açıklamaya göre SonyEricsson, yaz bitmeden Android 3.0 Honeycomb'lı bir tablet bilgisayarı ABD pazarında satışa sunulmuş olacağı belirtilmiş. Xperia ARCile başarılı bir işe imza atan firmanın tabletinde kullanacağı donanım ise merak konusu olmuş durumda.
Google'ın Android 3.0 için NVIDIA'nın Tegra 2 mimarisini işaret etmesi, SonyEricsson'un da tercihini bu yönde yapacağı ihtimalini güçlendiriyor. Ancak bunlar şimdilik sadece birer varsayım. Gelişmeleri ilerleyen günlerde görebileceğiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...