18 Mayıs 2011 Çarşamba

Jetlev nedir ve nasıl kullanılır?

Jetlev nedir ve nasıl kullanılır?


Özgürlük, hız ve macera: Tarihin eski dönemlerinden beri uçma tutkusu olan insanoğlu için artık Jetlev devrede. Peki Jetlev nedir ve nasıl kullanılır?


İlk bakışta çılgın bir fikirmiş gibi gelebilir. Ancak 9 yıllık uzun uğraşlar sonucunda yaratıcılığın ürünü olan Jetlev piyasaya sürülüyor.
Jetlev ile uçmak hayal olmaktan çıkıyor!

Jetlev bünyesinde 4 zamanlı bir motor ve su püskürtücü bulunduruyor. Bu püskürtücü jetlev’in kontrol edilebilir ve sabit kalmasını sağlıyor. Kendine has dizaynı ile uçuşu kolaylaştıran Jetlev aynı zamanda hafif bir ağırlığa sahip. 1,50-2,00 metre boyundaki ve 40-150 kilo ağırlığındaki kişileri kolayca taşıyabiliyor. Gazı kontrol etmek için ise dijital bir sistemi bulunuyor. Güvenlik ve performans açısından ileri teknoloji ürünleri kullanılmış.

Kullanan kişinin ağırlığına bağlı olarak Jetlev 10 metre yüksekliğe ve 35 km/saat’e ulaşabiliyor.

Jetlev’i kullanması ise oldukça basit. Kullanmak isteyen herkes ayrıntılı bir eğitim videosu izliyor ve bir uzmandan talimatlar alıyor. Bu eğitim havalanma, uçma, dönme ve yere inişi kapsıyor.
Jetlev Almanya ve MS Watersports GmbH'nin ürettiği  ve uçmayı mümkün kılan bu aletin fiyatı ise 130,000 Dolarcivarında... Ancak yakın zamanda daha ekonomik modellerin de piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...