5 Mayıs 2011 Perşembe

Scour ile arama yaparak para kazanın


Scour ile arama yaparak para kazanın




Günde kaç kez arama yaptığınızı hiç düşündünüzmü ? Eğer işiniz gücünüz yoksa zamanınızın büyük bölümünü internette harcıyorsanız , büyük ihtimalle 500'e yakın bir arama yapıyorsunuzudur , benim için bu rakam daha da fazla , peki bu aramalarla sadece Google'a kazandırmak yerine cep harçlığınızı çıkarmaya ne dersiniz ?

Scour bahsini ettiğimiz programın adı , merak etmeyin yeni bir arama motoru değil , Scour'dan arama yapıyorsunuz , Scour da size 3 dev arama motorundan yani Google , Yahoo ve Live ' den sonuçlar sunuyor isteğe bağlı olarak sonuçları sadece bu motorların birinden de isteyebiliyorsunuz , demek istediğim Google da aradığınızla Scour ile aradığınız arasındaki tek fark Scour'un size para ödemesidir.

Peki iyi güzel de nasıl kazanacağım diyorsanız , Scour puan sistemine bağlı ödeme yapıyor örneğin6.500 puana 25 dolar veriyor , 12.500 puana 50 dolar ve 25.000 puana 100 dolar veriyor.

Tamam bu da güzel puanı nasıl toplayacağım diyorsanız o da basit.

  1. Üye olarak - 50 puan
  2. Arama yaparak - 1 puan
  3. Arama sonuçlarını oylayarak - 2 puan
  4. Arama sonuçlarına yorum yaparak - 3 puan
kazanıyorsunuz . Bununla birlikte davet ettiğiniz arkadaşlarınızın kazandığı puanların %25'i size de veriliyor. Anlayacağınız avantajı bol.

Ödemeleri Visa Gift Card ile yapıyor Scour , yani size hediye kartı gönderiyor ve bu kartla paralarınızı harcayabiliyorsunuz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...